Digital Company

  Romana     English

Digital Company
Digital Company
Regulatoare digitale
Inregistratoare digitale
Termocuple,termorezistente
Rezistente electrice
Traductoare de presiune
Traductoare si senzori
Convertoare de semnal
Convertizoare de frecventa
Contactoare statice
Relee statice
Software SCADA
Motoare electrice
Manometre
Calibratoare
Masurarea energiei
Echipamente pneumatice
Echipamente electrice
Surse neintreruptibile UPS
Pirometre
Termometre
Loggere
Celule de sarcina, cantare


© Site Digital-Company
Localitate: Pascani
Tel/Fax: +40 232 760951
Mobil:    0744592172

info@digital-company.ro
PREZENTARE PRODUSE PROMOTII LINK-URI CONTACT

Proiect european

Titlul proiectului:
Cresterea sustenabila si a competitivitatii societatii Digital Company SRL Pascani, Judet Iasi, prin achizitii de echipamente specifice si creare de locuri de munca


Societatea DIGITAL COMPANY SRL cu sediul in localitatea Pascani, Judet Iasi, implementeaza incepand cu data de 14.05.2024, data semnarii contractului de finantare, proiectul cu titlul ''Cresterea sustenabila si a competitivitatii societatii Digital Company SRL Pascani, Judet Iasi, prin achizitii de echipamente specifice si creare de locuri de munca'', cod SMIS 314155. Valoarea totala a proiectului este de 998.803,59 lei, din care valoarea eligibila nerambursabila din FEDR este de 679.186,44 lei si valoarea eligibila nerambursabila din bugetul national este de 119.856,43 lei.

Proiectul se implementeaza la punctul de lucru al societatii , situat in Municipiul Pașcani, Strada Abator Nr.2, Judet Iasi, pe o perioada de 15 de luni, de la data de 14.05.2024 pana la data de 14.08.2025.

Obiectivul general al proiectului de investitie il reprezinta cresterea sustenabila si a competitivitatii firmei DIGITAL COMPANY SRL si consolidarea pozitiei pe piata, prin achizitia de echipamente specifice de productie si echipamente care utilizeaza surse regenerabile de energie, pentru minimizarea la sursa a consumului de resurse.

Obiectivul general al proiectului contribuie la realizarea obiectivului specific al Programului Regional de intensificare a cresterii sustenabile, cresterea competitivitatii IMM-urilor si crearea de locuri de munca in cadrul IMM-urilor, inclusiv prin investitii productive.

Obiectivul proiectului raspunde obiectivului acestui apel de imbunatatirea semnificativa a capacitatii tehnice si organizationale a microintreprinderilor de a gestiona dezvoltarea de produse. Indeplinirea obiectivului general va contribui la sprijinirea dezvoltarii economice, cresterea sustenabila si tranzitia spre o economie verde, la consolidarea pozitiei pe piata a IMM-ului si imbunatatirea mediului de afaceri regional.

De asemenea, indeplinirea obiectivului general este in acord si cu obiectivele Programului Regional pentru Regiunea Nord-Est 2021-2027 pentru o dezvoltare echilibrata, bazata pe un proces de crestere economica inteligent, durabil si incluziv, care sa conduca la cresterea calitatii vietii si reducerea decalajelor de dezvoltare intra si inter regionale.

Prezentul proiect de investitie propune cresterea nivelului de tehnologizare al firmei prin achizitia de echipamente tehnologice specifice codului CAEN 2651 si pentru reducerea consumului de resurse, sporind sansele de dezvoltare si de aliniere la standardele internationale, prin fabricarea de produse competitive, precum si posibilitatea de dezvoltare a altor produse noi pentru societate si dezvoltarea sectorului de activitate.

Prin implementarea proiectului, in cadrul fluxului de fabricatie se va dezvolta o categorie noua de produse pentru companie pe care le va introduce si le va comercializa pe piata nationala rezistente electrice pentru incalzire tubulare indoite (aproximativ 200 de modele standardizate) si se vor imbunatati calitativ doua categorii de produse: rezistente electrice pentru incalzire cu banda cu micanita si rezistente electrice pentru incalzire cu suporti ceramici . Produsele dezvoltate prin implementarea proiectului contribuie la oferirea de catre societate de solutii complete de automatizare a proceselor industriale, incluzand analiza, proiectare si implementare de solutii pentru masurarea, controlul si monitorizarea temperaturilor, presiunilor si umiditatii in cadrul proceselor industriale.

Obiectivele specifice ale proiectului:

1. Imbunatatirea semnificativa a capacitatii tehnice de a gestiona dezvoltarea de produse, crearea unui flux de productie performant prin achizitia de echipamente de productie specifice

2. Crearea a trei locuri noi de munca, dintre care un loc de munca din categorie defavorizata

3. Cresterea eficientei utilizarii resurselor pentru tranzitia la economia verde prin achizitia de echipamente pentru reducerea consumului de energie

Rezultatele asteptate ale proiectului:

1. Achizitia de echipamente necesare fluxului de productie: 1. Echipament CNC cu laser fibra pentru debitat tabla a inox 1buc, 2. Echipament CNC cu laser fibra pentru sudura inox 1buc, 3. Echipament de bobinat element rezistiv pentru rezistente tubulare 1buc., 4. Echipament de umplere rezistente tubulare cu izolatie minerala 1buc, 5. Echipament de laminare la rece rezistente tubulare 1buc, 6. Echipament pentru tratament termic 1buc, 7. Echipament de bobinat pe suporti izolatori 1buc, 8. Echipament de umplere rezistente patron 1buc, 9. Echipament laminare rezistente patron 1buc;

2. Achizitia unui sistem care utilizeaza surse regenerabile de energie, in scopul obtinerii unei economii de energie - 1 kit/ sistem de panouri fotovoltaice 6 kw - 1 buc.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.mfe.gov.ro

www.regionordest.ro/
www.facebook.com/Regio.NordEst.ro/ Aproape de tine
Logo buton

certificatSR EN ISO
9001:2008
Nr. C/381

 


Digital

Automatizari industriale
Monitorizare procese
Modernizare, proiectare
Echipamente de control
Echipamente incalzire
Echipamente de putere
Echipamente masurare
Traductoare si senzori
Software dezvoltare