Digital Company

  Romana     English

Digital Company
Digital Company
Regulatoare digitale
Inregistratoare digitale
Termocuple,termorezistente
Rezistente electrice
Traductoare de presiune
Traductoare si senzori
Convertoare de semnal
Convertizoare de frecventa
Contactoare statice
Relee statice
Software SCADA

Motoare electrice
  Motoare electrice
  Reductoare
  Motoreductoare
  Ventilatoare industriale
Manometre
Calibratoare
Masurarea energiei
Echipamente pneumatice
Echipamente electrice
Surse neintreruptibile UPS
Pirometre
Termometre
Loggere
Celule de sarcina, cantare


© Site Digital-Company
Localitate: Pascani
Tel/Fax: +40 232 760951
Mobil:    0744592172

info@digital-company.ro
PREZENTARE PRODUSE PROMOTII LINK-URI CONTACT

  Politica de Confidentialitate

Politica Cookies
Politica de confidentialitate

S.C. DIGITAL COMPANY S.R.L, este preocupata de protectia datelor personale si implementeaza permanent masuri de protectie si securitate a datelor personale ale utilizatorilor, proprietarilor, clientilor si a tuturor persoanelor fizice sau juridice cu care colaboreaza.

Legalitatea prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal o reprezinta prelucrare in scopuri precontractuale si contractuale Datele pe care le detinem despre dumneavoastra sunt in principal informatiile pe care ni le-ati furnizat pentru indeplinirea scopurilor enumerate mai sus, completate ulterior cu informatii generate de executia contractului, sau cand accesati site-ul www.digital-company.ro (consiliere in achizitii /inchirieri imobiliare, consiliere in vederea vanzarii/inchirierii unui imobil, sustinere in negocieri cu anumiti terti). Categoriile de date personale (clasice sau digitale) care va pot fi solicitate si supuse prelucrarilor sunt urmatoarele: Nume, Prenume, CNP, seria si nr. CI/Pasaport, data si locul nasterii, cetatenia, domiciliul stabil, resedinta, detalii de contact - numar de telefon personal, adresa de email, semnatura .

Ne rezervam dreptul de a completa categoriile de date personale de care vom avea nevoie pentru indeplinirea contractului.


Datele personale ale beneficiarilor serviciilor S.C. DIGITAL COMPANY S.R.L sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate urmatorilor destinatari:
a) Persoana vizata (utilizator / client / proprietar); b) Birourilor Notariale autorizate (in cazul in care solicitarea dumneavoastra necesita incheierea unui act notarial) c) Agentului ce va fi repartizata solicitarea dumneavoastra d) Politie, Parchet, Instante, organelor de control competente;
S.C. DIGITAL COMPANY S.R.L garanteaza fiecarui beneficiar al serviciilor sale ca dezvaluirea datelor catre terti se fac in baza prevederilor legale pentru categoriile de destinatari precizati la litera a)-b) si numai pe baza consimtamantului/cererii exprese a beneficiarului .
Pentru orice informatie privind protectia datelor personale, ori daca semnalati nereguli in ce priveste respectarea Regulamentului General privind Protectia Datelor (RGPD), va rugam trimiteti un mesaj catre responsabilul pentru protectia datelor personale la nivelul S.C. DIGITAL COMPANY S.R.L la adresa de email: info@digital-company.ro .
Informatii avizate si detaliate privind noul Regulament General de Protectia Datelor se pot consulta pe site-ul oficial al ANSPDPC: http://www.dataprotection.ro
 |  Tel/Fax: 232 760951  |  Mobil: 0744592172certificatSR EN ISO
9001:2008
Nr. C/381

 


Digital

Automatizari industriale
Monitorizare procese
Modernizare, proiectare
Echipamente de control
Echipamente incalzire
Echipamente de putere
Echipamente masurare
Traductoare si senzori
Software dezvoltare